Bo & Beau Nagelstudio

Bo Vanderstraeten

Kleine Catstraat 4
8680 Koekelare

051 804 804

E-mail | Contactformulier

Bij Bo & Beau kan je terecht voor mooie, verzorgde nageltjes. 

Dankzij gelnagels heb je altijd mooie, sterke en verzorgde nagels. U heeft keuze uit naturelle nagels, alsook een toffe gelnagels met een mooie nail art. 

Op vlak van nail art volg ik de laatste nieuwe trends en gebruik ik verschillende technieken. Bij ons heb je een uitgebreide keuze aan nail art en fantasietjes. Wij maken van jouw nagels pareltjes!

 

Bij Bo & Beau heb je vanaf september 2014 ook de mogelijkheid om opleidingen en workshops te volgen. Leer op een professionele manier gelnagels plaatsen, met als mogelijkheid je nog verder te verdiepen in het vak tijdens onze workshops. 

Opleidingen gaan over het algemeen door op donderdagavond om 18u00. Workshops vinden soms ook plaats in het weekend. 

Als docente volg ik ook zelf geregeld nog workshops en perfectietrainingen, zodat ik steeds op de hoogte blijf van de nieuwe technieken. 

Vanaf da kan je ook terecht bij mij voor alle UVproducten van Pearl Nails, stickers, airbrushsjablonen, nail art, enz, ...

Bo & Beau is momenteel nog gelegen in de Zuidstraat 20 Koekelare, en zal vanaf sepember in de 'Kleine Catstraat 4 Koekelare' gelegen zijn. Koekelare ligt in West Vlaanderen, nabij Brugge, Torhout, Diksmuide, Oostende, Nieuwpoort, Middelkerke, ... 

Groetjes, Bo